Haugetunveien 3, 1667 Rolvsøy +47 69 36 27 50

Utleie

I skolens ferier ønsker vi å leie ut skolen til organisasjoner, bedrifter og privatpersoner. Dette kan være landsmøter, kurs, konferanser, brylluper, 50års-lag og lignende. Vi står da for lokaler og selskapsmat.

Vi har plass til ca. 120 personer i internatet på både enkeltrom og dobbeltrom med og uten dusj og toalett. Leietakere vil kunne disponere skolens anlegg med klasserom og alt tilbehør ellers, slik som eget stevnekontor, telefon, fax, kopiering, PC o.l. Spisesalen kan romme inntil 250 middagsgjester, men kan deles av i mindre rom. Gymsalen kan dekkes til ca. 150-200 mennesker, og som rent møtelokale romme 350-400. Vi kan også være behjelpelig med å legge til rette en sightseeing i området.

Prismessig har det vist seg at vi er svært konkurransedyktige, så ta kontakt med oss for å få et pristilbud tilpasset deres behov. Vi vil understreke at frokost-, lunsj- og middagene ikke er «skolestandard». Vårt kjøkken er gjennom cateringdriften kjent for sin gode mat.

Vi håper dette kan være av interesse for deres arrangement, og ser frem mot et eventuelt samarbeide. Dere er også hjertelig velkommen til skolen for å se på forholdene dersom det er ønskelig. Skulle det være spørsmål om noe så ta kontakt med oss på e-post: utleie@haugetun.no