Våre middager

Hovedretter serveres med saus, kokte poteter og 3 slags grønnsaker.

Se menyen

Gryteretter

Gryteretter kr 220,- per person.
Minimum 10 personer

Chop suey med grønnsaker og ris

(Allergener: soya )

kr 220,00

Karrygryte med grønnsaker og ris

(Allergener: hvetegluten, melk )

kr 220,00

Stroganoff med salat, ris og loff

(Allergener: hvetegluten, melk )

kr 220,00

Gryteretter tillegg

Potetmos til gryterett

Tillegg for 20,- per person.

kr 20,00

Glutenfritt brød til gryterett

Tillegg for 20,- per person.

kr 20,00

Viltgryte

Minimun 10 personer.

Viltgryte med poteter og grønnsaker

(Allergener: melk, sennep )

kr 245,00

Viltgryte tillegg

Potetmos til viltgryte

Tillegg for 20,- per person

(Allergener: melk, sennep )

kr 20,00

Lapskaus med flatbrød

Minimum 10 personer

Lapskaus med flatbrød

(Allergener: selleri, sulfitt )

kr 135,00

Overtidsmat

Dette tilbudet gjelder mandag til fredag kl. 15:00 - 17:00.
Minimum 10 personer.

Panert fisk

Serveres med remulade og stekte poteter.

(Allergener: egg, fisk, hvetegluten, melk )

kr 160,00

Pølsegryte med ris

(Allergener: melk )

kr 160,00

Enkel gryterett

Serveres med ris, loff og smør.

(Allergener: hvetegluten, melk )

kr 160,00

Chili con carne med ris

kr 160,00

Chili con carne

kr 160,00

Kjøttboller med poteter

Serveres med grønnsaksblanding og brun saus

(Allergener: hvetegluten, melk )

kr 160,00

Lasagne med loff og smør

(Allergener: hvetegluten, melk )

kr 160,00

Alle retter leveres også som vegetar.

Overtidsmat tillegg

Minimum 10 personer.

Brød til overtidsmat

Tillegg for 15,- per person.

kr 15,00

Glutenfritt brød til overtidsmat

Tillegg for 20,- per person.

kr 20,00

Hovedretter

Hovedretter serveres med saus, kokte poteter og 3 slags grønnsaker.
Minimum 10 personer.

Schnitzel av svin

Stekte båtpoteter, erter og remulade/bernaise

(Allergener: egg, gluten, laktose )

kr 255,00

Helstekt entrecote

(Allergener: sennep )

kr 290,00

Kalkunbryst

kr 260,00

Lammefilét

kr 270,00

Lammestek

kr 250,00

Helstekt ytrefilét

kr 350,00

Kalvestek

kr 290,00

Oksestek

kr 265,00

Indrefilét av svin

kr 260,00

Andre hovedretter fås etter ønske.

Hovedretter tillegg

Minimum 10 personer.

Potetmos til hovedretter

Tillegg for 20,- per person

kr 20,00

Fløtestuede poteter til hovedretter

Tillegg for 30,- per kuvert

(Allergener: melk )

kr 30,00

Glutenfritt brød til hovedretter

Tillegg for 20,- per person

kr 20,00

2. gangs servering av hovedretter

Tillegg for 55,- per kuvert

kr 55,00