Forretter
Gulasjsuppe med svinekjøtt, poteter, makaroni, loff og smør
Champignonsuppe med bacon, loff og smør
Fiskesuppe med smør og loff
(Allergener: hvetegluten, melk )
Tomatsuppe med makaroni, egg, loff og smør
Blomkålsuppe med bacon, loff og smør
(Allergener: hvetegluten, melk )
Kveite med rogn, brødkrum og ovnsbakte tomater
(Allergener: fisk, gluten, laktose, skalldyr )
Caprese salat
Serveres med salat, tomat, mozzarellaost og pesto genouese.
Melon med spekeskinke
Kald kokt ørret med pepperrotkrem
(Allergener: egg, melk )
Gravlaks på toast med sennepssaus
(Allergener: hvetegluten, sennep )
Ørret med terteblad og rømmedressing
(Allergener: hvetegluten, melk )
Rekecoctail med dressing
Forretter tillegg
Glutenfritt brød til forretter
Tillegg for 20,- per person
Tapasmeny
Tapas
Minimum 10 personer, kr 390,- pr. person.
Innhold i menyen
3 stk varme kjøttboller med sweet chilisaus
(Allergener: egg)
2 stk kyllingspyd med peanøttsaus
(Allergener: peanøtter, hvetegluten og soya)
Skinke og melon med pestosaus
(Allergener: melk)
3 stk kyllingnuggets med salsasaus
(Allergener: hvetegluten)
Nachos guacamole
(Allergener: melk)
2 stk tapas mix pølser
(Allergener: melk)
3 stk scampi
(Allergener: skalldyr)
1,5 stk lefse med røkelaks og ost
(Allergener: melk, hvete og fisk)
Pastasalat med grønnsaker, soltørkede tomater og krutonger
(Allergener: gluten og egg)
Amadinepoteter
(Allergener: hvetegluten)
Krydderrundstykker og aioli
(Allergener: hvetegluten)
Koldtbordmenyer
Koldtbord
Minimum 8 personer, kr 375,- pr. person
Karbonade med løk
(Allergener: melk)
Kyllingfilet
Ørretfilet med fiskefarse
(Allergener: melk og fisk)
Kabaret med remulade
(Allergener: melk, egg, soya og fisk)
Eggerøre med laks
(Allergener: egg og fisk)
Roastbiff
Stek, evt. annet kjøttpålegg
Potetsalat
(Allergener: melk, selleri og egg)
Waldorfsalat
(Allergener: melk, selleri og egg)
Loff og smør
(Allergener: hvetegluten og melk)
Stort koldtbord
Minimum 8 personer, kr 440,- per person.
Karbonade med løk
(Allergener: melk)
Kyllingfilet
Ørretfilet med fiskefarse
(Allergener: melk og fisk)
Kabaret med remulade
(Allergener: melk, egg, soya og fisk)
Eggerøre med laks
(Allergener: egg og fisk)
Roastbiff
Stek, evt. annet kjøttpålegg
Potetsalat
(Allergener: melk, sennep og egg)
Waldorfsalat
(Allergener: melk, sennep og egg)
Skagensalat
(Allergener: melk, selleri og egg)
Oliviesalat
(Allergener: melk, sennep og egg)
Ovnsbakt leverpostei med sopp og bacon
(Allergener: melk)
Ostefat
(Allergener: melk og nøtter)
Spinatrulade med ost og røkt kylling
(Allergener: melk, egg og hvetegluten)
Loff og smør
(Allergener: hvetegluten og melk)
Ønske om egen sammensetning kan avtales
Koldttallerken
Kr 225,- per person.
Kylling eller karbonade
(Allergener: melk)
Eggerøre med laks
(Allergener: egg og fisk)
Roastbiff
Annet kjøttpålegg
Potetsalat
(Allergener: melk og egg)
Ost
(Allergener: melk)
Loff og smør
(Allergener: hvetegluten og melk)
Fiskekoldtbord
Minimum 8 personer, kr 430,- per person.
Gravet laks med sennepssaus
(Allergener: sennepsfrø)
Eggerøre og røket laks
(Allergener: egg og fisk)
Ørretfilet med fiskefarse
(Allergener: melk og fisk)
Kabaret med remulade
(Allergener: soya, melk, egg og fisk)
Reker
(Allergener: skalldyr)
Blåskjell
(Allergener: skalldyr)
Krepsehaler
(Allergener: skalldyr)
Varmrøkt ørret med pepperrotkrem
Loff og smør
(Allergener: hvetegluten)
Ønske om egen sammensetning kan avtales
Spekemat
Kr 270,- per person
Innhold i menyen
Eggerøre og potetsatat
(Allergener: egg og melk)
Brød og smør
(Allergener: sesamfrø, hvetegluten, melk og egg)
Spekeskinke
Mårpølse
Fårepølse
Salami
Chorizo
Pyntet med frukt
Annen type spekemat kan avtales.
Snitter
Vegetar/vegan snitter
Snitter med glutenfritt brød
Karbonade
(Allergener: melk )
Roastbiff
(Allergener: egg )
Reker
(Allergener: egg, skalldyr )
Stek
(Allergener: egg, selleri )
Eggerøre med skinkerull
Eggerøre med laks
(Allergener: egg, fisk )
Snitter minimum 10 av sorten
Cæsar snitter
Minimum 10 av sorten
Skagen snitter
Minimum 10 av sorten
Brie
Minimum 10 av sorten
(Allergener: melk )
Kalkun
Minimum 10 av sorten
(Allergener: egg )
Ørret
Minimum 10 av sorten
(Allergener: egg )
Fine baguetter
Karbonade baguette
Fin baguett med karbonade.
Roastbiff baguette
Fin baguett med roastbiff.
Reke baguette
Fin baguett med reker.
(Allergener: skalldyr )
Ost og skinke baguette
Fin baguett med ost og skinke.
(Allergener: hvetegluten, melk )
Grove baguetter
Grov karbonade baguette
Grov baguett med karbonade.
Grov roastbiff baguette
Grov baguett med roastbiff.
Grov reke baguette
Grov baguett med reker.
(Allergener: skalldyr )
Grov ost og skinke baguette
Grov baguett med ost og skinke.
(Allergener: hvetegluten, melk )
Grove rundstykker
Grovt rundstykke med eggerøre og laks
Grovt rundstykke med reker
Grovt rundstykke med karbonade
Grovt rundstykke med svinekam
Grovt rundstykke med roastbiff
Grovt rundstykke med ost og skinke
(Allergener: hvetegluten, melk )
Gryteretter
Gryteretter kr 220,- per person.
Minimum 10 personer
Chop suey med grønnsaker og ris
(Allergener: soya )
Karrygryte med grønnsaker og ris
(Allergener: hvetegluten, melk )
Stroganoff med salat, ris og loff
(Allergener: hvetegluten, melk )
Gryteretter tillegg
Potetmos til gryterett
Tillegg for 20,- per person.
Glutenfritt brød til gryterett
Tillegg for 20,- per person.
Viltgryte
Minimun 10 personer.
Viltgryte med poteter og grønnsaker
(Allergener: melk, sennep )
Viltgryte tillegg
Potetmos til viltgryte
Tillegg for 20,- per person
(Allergener: melk, sennep )
Lapskaus med flatbrød
Minimum 10 personer
Lapskaus med flatbrød
(Allergener: selleri, sulfitt )
Overtidsmat
Dette tilbudet gjelder mandag til fredag kl. 15:00 - 17:00.
Minimum 10 personer.
Panert fisk
Serveres med remulade og stekte poteter.
(Allergener: egg, fisk, hvetegluten, melk )
Pølsegryte med ris
(Allergener: melk )
Enkel gryterett
Serveres med ris, loff og smør.
(Allergener: hvetegluten, melk )
Chili con carne med ris
Chili con carne
Kjøttboller med poteter
Serveres med grønnsaksblanding og brun saus
(Allergener: hvetegluten, melk )
Lasagne med loff og smør
(Allergener: hvetegluten, melk )
Alle retter leveres også som vegetar.
Overtidsmat tillegg
Minimum 10 personer.
Brød til overtidsmat
Tillegg for 15,- per person.
Glutenfritt brød til overtidsmat
Tillegg for 20,- per person.
Hovedretter
Hovedretter serveres med saus, kokte poteter og 3 slags grønnsaker.
Minimum 10 personer.
Schnitzel av svin
Stekte båtpoteter, erter og remulade/bernaise
(Allergener: egg, gluten, laktose )
Helstekt entrecote
(Allergener: sennep )
Kalkunbryst
Lammefilét
Lammestek
Helstekt ytrefilét
Kalvestek
Oksestek
Indrefilét av svin
Andre hovedretter fås etter ønske.
Hovedretter tillegg
Minimum 10 personer.
Potetmos til hovedretter
Tillegg for 20,- per person
Fløtestuede poteter til hovedretter
Tillegg for 30,- per kuvert
(Allergener: melk )
Glutenfritt brød til hovedretter
Tillegg for 20,- per person
2. gangs servering av hovedretter
Tillegg for 55,- per kuvert
Dessert meny
Priser per kuvert.
Multekrem
Riskrem med rød saus
Avhengig av sesongpris: friske jordbær med is
Multekrem
(Allergener: melk )
Fromasj - sitron, jordbær eller krokan
Fruktsalat med krem
(Allergener: melk )
Hjemmelaget karamellpudding med krem
(Allergener: egg, melk )
Isbrød med varm bjørnebærsaus
(Allergener: egg, melk )
Kake meny
Kakene kan fås i andre størrelser.
Marsipan-/bløtekake (24-26 biter)
Wiener/tertestang kort
Fyrstekake
Kransekake 18 ringer
Mandelbunn med fromasj
Sjokoladekake (18-20 biter.)
Marsipan-/bløtekake (60-65 biter)
Marsipan-/bløtekake (30-35 biter)
Marsipan-/bløtekake (18-20 biter)
Julemat
Pinnekjøtt
Minimum 8 personer.
Julekoldttallerken
Minimum 8 personer.
Julemiddag
Minimum 8 personer.
Julekoldtbord
Minimum 8 personer.

