Gryteretter
Gryteretter fra kr 220,- per person.
Chop suey med grønnsaker og ris
(Allergener: soya )
Karrygryte med grønnsaker og ris
(Allergener: hvetegluten, melk )
Stroganoff med salat, ris og loff
(Allergener: hvetegluten, melk )
Gryteretter tillegg
Potetmos til gryterett
Tillegg for 20,- per person.
Glutenfritt brød til gryterett
Tillegg for 20,- per person.
Viltgryte
Viltgryte med poteter og grønnsaker
(Allergener: melk, sennep )
Viltgryte tillegg
Potetmos til viltgryte
Tillegg for 20,- per person
(Allergener: melk, sennep )
Lapskaus med flatbrød
Lapskaus med flatbrød
(Allergener: selleri, sulfitt )
Overtidsmat
Dette tilbudet gjelder mandag til fredag kl. 15:00 - 17:00.
Minimum 5 personer.
Panert fisk
Serveres med remulade og stekte poteter.
(Allergener: egg, fisk, hvetegluten, melk )
Pølsegryte med ris
(Allergener: melk )
Enkel gryterett
Serveres med ris, loff og smør.
(Allergener: hvetegluten, melk )
Chili con carne med ris
Chili con carne
Kjøttboller med poteter
Serveres med grønnsaksblanding og brun saus
(Allergener: hvetegluten, melk )
Lasagne med loff og smør
(Allergener: hvetegluten, melk )
Alle retter leveres også som vegetar.
Overtidsmat tillegg
Minimum 5 personer.
Brød til overtidsmat
Tillegg for 15,- per person.
Glutenfritt brød til overtidsmat
Tillegg for 20,- per person.
Hovedretter
Hovedretter serveres med saus, kokte poteter og 3 slags grønnsaker.
Minimum 10 personer.
Schnitzel av svin
Stekte båtpoteter, erter og remulade/bernaise
(Allergener: egg, gluten, laktose )
Helstekt entrecote
(Allergener: sennep )
Kalkunbryst
Lammefilét
Lammestek
Helstekt ytrefilét
Kalvestek
Oksestek
Indrefilét av svin
Andre hovedretter fås etter ønske.
Hovedretter tillegg
Potetmos til hovedretter
Tillegg for 20,- per person
Fløtestuede poteter til hovedretter
Tillegg for 30,- per kuvert
(Allergener: melk )
Glutenfritt brød til hovedretter
Tillegg for 20,- per person
2. gangs servering av hovedretter
Tillegg for 55,- per kuvert