- Toast skagen med rogn på smørsktekt brød (S,HV,L, E). Pris: 115,- kr.
- Sukkersalt laks med ovnsbakte beter, fenikkelsalat og sennepsdressing (S, E, M). Pris: 105,- kr.
- Kveite med lodderogn, brødkrum og ovnsbakte cherrytomater (F, S, HV). Pris: 110,- kr.
- Spekeskinke/rullade med urte creme fraiche, melon, salat og balsamic reduction (L). Pris: 100,- kr.
Hovedretter
- Skinkestek med brun saus, grønnsaker og poteter (S,E,M). Pris: 235,- kr.
- Entrecote med rødvins-/peppersaus. Grønnsaker og hvitløkspotetstappe (L, S). Pris: 245,- kr.
- Kalvestek med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og rødvinssaus (L, S). Pris: 255,- kr.
- Taco laks med stekt ris og tzatziki saus (F, S, L). Pris: 235,- kr.
Desserter
- Sjokolademousse med mangopure og bær (E, L, N). Pris: 95,- kr.
- Panna cotta med bringebær coulis (L). Pris: 85,- kr.
- Hjemmelaget ostekake med bær (L, HV). Pris: 95,- kr.
Andre forretter, hovedretter og desserter fås etter ønske.
Tillegg for 2. gangs servering kr. 55,- pr. kuvert.